“Magyarország, végállomás”

Az MR1-Kossuth Rádió hangtárának/műsortárának a 2008. január elsejei programot tartalmazó oldalán ez olvasható a fenti címet viselő műsorról:

“Budapesttől 361 km-re fekszik, mégis 10 óráig tart az oda út. Hetvenheten lakják, a külső szemlélő számára teljes kilátástalanságban élnek, miközben megpróbálják megtalálni boldogságukat. Novemberben egy héten át Kishódoson lakott az MR1-Kossuth Rádió riportere, egy hete pedig karácsonyi ajándékot vitt a szatmári végeken élő hetvenheteknek. Műsorunk felidézi az ajándékátadást és a novemberi egy hét legemlékezetesebb pillanatait is.
Szerkesztő: Lantos Gábor”

Ez, a korábbi összeállításnak egy újraszerkesztett, zenei betétekkel tagolt, helyenként valamivel bővebb és – a leírásban jelzett ajándékozás hangfelvételeivel, riportjaival – kiegészített változata. Ha jól számolom, január 21-ig elérhető a rádió hangtárában (Real Media, kb. 56 perc).

Találtam egy, a műsor inspirálta blogbejegyzést is…

Akik az archívumban már nem érik el a műsort, vagy nem boldogulnak annak formátumával: azoknak itt egy – minőségében megintcsak egyenetlenebb – alternatíva…

[audio:http://www.czovek.hu/audio/mr1_080101_1004-1100.mp3]

Vélemény, hozzászólás?